MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marcin Przybysz wskazał, że trudny okres wojny, komunizmu,...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Szef kuchni wraca do tradycji

Marcin Przybysz wskazał, że trudny okres wojny, komunizmu, niedoboru wielu składników i głodu, kulinarnie ograniczył bardzo wielu Polaków.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 26.05 w Kudowie-Zdroju

NOWE
Przegląd tygodnia od 26.05 w Kudowie-Zdroju

Przegląd tygodnia od 26.05 we Włoszczowie

NOWE
Przegląd tygodnia od 26.05 we Włoszczowie

Polecamy

Urlop w Turcji bez biura podróży? Sprawdź, jak najlepiej go zaplanować

Urlop w Turcji bez biura podróży? Sprawdź, jak najlepiej go zaplanować

Lubisz oliwę? Może zaczniesz zażywać ją jak suplement diety

Lubisz oliwę? Może zaczniesz zażywać ją jak suplement diety

Pech polskich drwali w Mediolanie. Zadecydował... mały palec

Pech polskich drwali w Mediolanie. Zadecydował... mały palec